WIE IS DE MEEST DAPPERE KINDERBOEKENSCHRIJFSTER TER WERELD?

18 DECEMBER 2022 LEESKONING PROGRAMMA

Misschien heb jij wel een kat of een hond maar wie durft nou een krokodil als huisdier te nemen? 

Marlies Slegers! Ongelofelijk. De krokodil kwam bij haar als baby wonen. Op een gegeven moment werd het dier groter en groter. Uhm ja, je raadt het al: het dier at alle konijnen in de buurt op en alle vissen in de vijver. Kwam Marlies zelf op een dag ook aan de beurt? Ze kroop op een pikdonkere nacht in haar bed. Plotseling hoorde ze een krakend geluid onder haar bed… Zou dat haar krokodil zijn? Laat me je eerst even snel geruststellen, ze leeft gelukkig nog. Ze heeft vandaag een bezoek gebracht aan de Leeskoning in de Centrale Bibliotheek in Rotterdam. Het hart van de Voorleesruimte bonkte als een gek. 

Ben je benieuwd hoe het verhaal verder gaat? Lees dan: ‘Help we hebben een dierentuin! – Een krokodil als hoofdprijs’.

Bedankt voor deze leuke dag Marlies Slegers! 

Leeskoning Nederland

Dit vind je misschien ook leuk...