SCHRIJVERSBEZOEK OP 28 MEI 2017:

Maranke Rinck te gast bij LEESKONING!

Op zondag middag 28 mei vindt een voorleeswedstrijdje voor de LEESKONING – kinderen plaats, in de Centrale Bibliotheek Rotterdam. Hiervoor is kinderboekenschrijfster Maranke Rinckte te gast bij het literair -voorleesprogramma.

Maranke Rinck schrijft kinderboeken en creatieve teksten voor verschillende opdrachtgevers. Samen met haar man Martijn van der Linden maakt ze prentenboeken die onder andere verschijnen in Duitsland, Frankrijk, Italiƫ, Spanje, Braziliƫ, China, Denemarken, Turkije en Korea. De prentenboeken Ik voel een voet! en Memorykonijn wonnen een Leespluim. I feel a foot! kreeg in Amerika verschillende prijzen.

Het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2017 wordt gemaakt door illustrator Martijn van der Linden en schrijfster Maranke Rinck.

Aanvang: 13:45 uur, Anna Herszaal, Jeugdafdeling op de 2de verdieping, De Centrale Bibliotheek Rotterdam.

img-20170402-wa0046 img-20170402-wa0052 martijn-en-maranke-portret_640x400

Dit vind je misschien ook leuk...