Warning: preg_match(): Allocation of JIT memory failed, PCRE JIT will be disabled. This is likely caused by security restrictions. Either grant PHP permission to allocate executable memory, or set pcre.jit=0 in /var/www/vhosts/sahne.nl/httpdocs/wp-includes/load.php on line 1741
VOORLEESMIDDAG  KINDEREN LEESKONING РKunststichting Sahne

VOORLEESMIDDAG  KINDEREN LEESKONING

Het geliefde kinderproject `Leeskoning` heeft dit weekend opnieuw voorleesmiddagen/workshops in Rotterdam en Den Haag. Haagse Programma start op zaterdag 18 maart om 11:30 en wordt begeleid door de schrijver/illustrator  Yort van der Jagt in de bibliotheek Schilderswijk. Het programma in Rotterdam wordt begeleid door de kinderboekenschrijver Henk Hardeman en start op zondag 19 maart om 13:30 in de Centrale Bibliotheek Rotterdam. 

De schrijvers zullen ons vertellen over hun werk, de Nederlandse literatuur en taal .

Tijdens het programma krijgen de kinderen de gelegenheid om de schrijvers vragen te stellen. Afsluitend zullen de kinderen zelf presenteren en voorlezen voor publiek.  

Beide programma`s zijn openbaar toegankelijk, alle kinderen en hun ouders zijn welkom. 

U bent van harte welkom. 

Leeskoning Rotterdam & Den Haag 

Stichting Sahne

Dit vind je misschien ook leuk...