VOORLEESVOORSTELLING GRIEZELTEST OP ZONDAG 21 APRIL  IN DE BIEB

Op zondag 21 april hebben de kinderen die aan `GRIEZELTEST` deelnemen, eindelijk de voorlees-voorstelling die ze hebben voorbereid, voor het publiek gepresenteerd. De presentatie vond in de Desideriuszaal van de Centrale Bibliotheek in Rotterdam plaats. Het was een bewerking van een paar verhalen uit het kinderboek ‘De Gruwelijke Griezeltest’ van de kinderboekenschrijver Henk Hardeman. Het verhaal : een meeslepende combinatie van avontuur, humor, griezel en spanning over de belevenissen van de elfjarige basisscholieren Benjamin en Marianne. Meester Rombout vindt dat Marianne op griezelcursus moet, want ze is overal bang voor. Vooral voor Schaduwloper. Ze schrikt zelfs van haar eigen stem! Benjamin vindt juist niks griezelig, want voor alles is een verklaring. En voor het bestaan van geesten, zombies, vampiers en andere griezels is geen enkel bewijs. Ze belanden in een spannend avontuur, waarin ze een gruwelijke griezeltest moeten afleggen.

Deze voorlees-voorstelling is de eerste ervaring van deze kinderen, voor het eerst presenteren ze een verhaal voor het publiek. Maar hun bekenden, vriendjes, vriendinnetjes en vooral hun ouders waren erg blij met hun amateur presentatie. We bedanken aan alle betrokken kinderen van `Griezeltest` voor hun bijdrage en leuke presentatie.

Stichting Sahne

Dit vind je misschien ook leuk...