Warning: preg_match(): Allocation of JIT memory failed, PCRE JIT will be disabled. This is likely caused by security restrictions. Either grant PHP permission to allocate executable memory, or set pcre.jit=0 in /var/www/vhosts/sahne.nl/httpdocs/wp-includes/load.php on line 1700
10 februari 2019 – Sahne Sanat Kurumu

10 februari 2019

MUSTAFA BUYUKSALVARCI ( 12 jaar oud) werd uitgekozen tot de Leeskoning van 2018.

MUSTAFA BUYUKSALVARCI ( 12 jaar oud) werd uitgekozen tot de Leeskoning van 2018.
Het was een zeer drukke, spannende en vrolijke dag in de Centrale Bibliotheek: voorlezen, toneellezen, acteren, voordrachten van de schrijvers, voordrachten van kinderen, dans, muziek.. Hartelijk bedankt Thijs, Annet en Marlies! Voor jullie grote bijdrage en alles wat jullie hebben gedaan. En tot de volgende keer. Tot ziens in 2019.

Dit vind je misschien ook leuk...