KINDERPROGRAMMA  LEESKONING START OPNIEUW

20 augustus 2023. De schoolvakantie is voorbij, het geliefde, vrolijke en leerzame leerprogramma Leeskoning voor kinderen gaat weer beginnen! 

Gedurende het programma worden vele boeken gelezen, voorgelezen, leesoefeningen gedaan, taalfouten gecorrigeerd, besproken, wedstrijdjes en workshops georganiseerd en kinderboekenschrijvers worden uitgenodigd. De leesbevordering en de Nederlandse literatuur maken onderdeel uit van ons programma. 

De cursussen van de Leeskoning  vinden zoals altijd vanaf 1 september in de Centrale Bibliotheek Rotterdam en in de Bibliotheek Schilderswijk in Den Haag plaats. Rotterdamse programma`s beginnen om 13:30 elke zondagmiddag en Haagse programma`s beginnen om 11:15 elke zaterdag. 

Voor de precieze lestijden, adressen van de locaties en de inschrijvingen kunt u naar de volgende mail adres van de organisator, Stichting Sahne, schrijven: stichtingsahne@yahoo.com  Of smssen/bellen naar telefoonnummer 06 -23 47 76 17

Alle kinderen van 7 tot en met 12jaar zijn welkom. 

LEESKONING 2023 – 2024

Dit vind je misschien ook leuk...