Warning: copy(/var/www/vhosts/sahne.nl/httpdocs/wp-content/wflogs//GeoLite2-Country.mmdb): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/sahne.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wordfence/lib/wordfenceClass.php on line 2157
SCHRIJVERSBEZOEK (2017): – Kunststichting Sahne

SCHRIJVERSBEZOEK (2017):

Maranke Rinck & Martijn van der Linden te gast bij LEESKONING!

Op aanstaande zondag middag vindt een voorleeswedstrijdje voor de LEESKONING – kinderen plaats, in de Centrale Bibliotheek Rotterdam. Hiervoor zijn Maranke Rinck en Martijn van der Linden (kinderboekenschrijfster & illustrator) te gast bij het literair -voorleesprogramma.

Maranke Rinck schrijft kinderboeken en creatieve teksten voor verschillende opdrachtgevers. Samen met haar man Martijn van der Linden maakt ze prentenboeken die onder andere verschijnen in Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Brazilië, China, Denemarken, Turkije en Korea.

De prentenboeken Ik voel een voet! en Memorykonijn wonnen een Leespluim. I feel a foot! kreeg in Amerika verschillende prijzen.

Het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2017 wordt gemaakt door illustrator Martijn van der Linden en schrijfster Maranke Rinck.

Aanvang: 14:00 uur, Anna Herszaal, Jeugdafdeling op de 2de verdieping, De Centrale Bibliotheek Rotterdam.

(N.B: Dit programma is helaas verschoven naar 28 mei 2017 vanwege de onverwachtte sluiting van de Bibliotheek op zondag 14 mei wegens de veiligheidssituatie rond Feyenoord futballwedstrijd!)

Dit vind je misschien ook leuk...