HET BIJZONDERE EDUCATIEVE KINDERPROGRAMMA LEESKONING GAAT DOOR!

 

Het Nieuwe seizoen ( 2018-2019) is begonnen. We hebben er veel zin in! Alle kinderen veel succes gewenst komend seizoen.

Meld je aan voor het programma! GEEF JE GRATIS OP VOOR EEN PROEFLES via stichtingsahne@yahoo.com of telefonisch 06-16435981. Laat ons jouw telefoon nummer en mailadres weten. Of kom gewoon op een zondag middag naar de les!

De lessen voor kinderen van 10-12 jaar : tussen 13:30-15:00 uur en kinderen van 7-9 jaar tussen 15:15-16:30 uur, iedere zondag.

Locatie: De Centrale Bibliotheek, De Jeugdafdeling, Anna Herszaal, Hoogstraat 110, Rotterdam. stichtingsahne@yahoo.com, Tel : 06-16435981.

Voor de uitgebreide informatie over onze leesprogramma `LEESKONING` voor kinderen, kijk naar de Youtube videoclip hier op deze pagina. Klik op `Leeskoning 2017 video` hiernaast!

De inschrijvingen gaan door…..

Lees verder over de Leeskoning :

Leeskoning

Ben jij tussen de 7 en 12 jaar oud? Wil je naar verhaaltjes luisteren, zelf verhaaltjes voorlezen op een koningstoel, romans lezen, leuke spelletjes spelen, boekenfilmpjes kijken, acteren, toneelspelen, kennismaken met

bekende kinderboekenschrijvers, meedoen aan voorleeswedstrijdjes met prachtige prijzen… Wil jij de geweldige hoofdprijs winnen en word jij de Leeskoning? WIL JE DAT ALLEMAAL?

Doe dan mee met dit programma!

GEEF JE GRATIS OP VOOR EEN PROEFLES via stichtingsahne@yahoo.com of telefonisch 06-16435981.

Locatie : Een vrolijke en kindervriendelijke leesomgeving: Anna Herszaal op de jeugdafdeling van de Centrale Bibliotheek, Hoogstraat 110, Rotterdam.

Organisatie : Kunststichtingsahne i.s.m. de Centrale Bibliotheek Rotterdam.

`Leeskoning` is een uniek, aantrekkelijk, veelzijdig en leerzaam programma voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Het hele jaar door worden er tal van leuke en leerzame activiteiten georganiseerd: voorlezen, toneellezen, romans lezen, toneelspelen, acteren, naar boekenfilmpjes kijken, CITO Toets oefenen, op de grote `koningenstoel` zitten en voordragen, naar verhalen luisteren, tekeningen maken, aan  voorleeswedstrijden meedoen, prijzen winnen… Alles onder begeleiding van een ervaren docente… Dit bijzondere programma stimuleert de leesvaardigheid, ontwikkelt de taalkennis en de literaire kennis en motiveert kinderen uit te groeien tot enthousiaste lezers.

Door onderstaande invulstrook in te vullen kunt u uw kind gratis opgeven voor een proefles. Kinderen van 10-12 jaar kunnen de strook inleveren tijdens de les van iedere zondag tussen 13:30-15:00 uur en kinderen van 7-9 jaar tussen 15:15-16:30 uur. Locatie: De Centrale Bibliotheek, de jeugdafdeling, Hoogstraat 110, Rotterdam. stichtingsahne@yahoo.com, Tel : 06-16435981.

Invulstrookje

Voornaam + achternaam: ……………………… Telefoon:……….

Geboortedatum: ………………………. Email: ………….

Adres: ……………………………,………….Postcode: ……… Woonplaats:

Dit vind je misschien ook leuk...