SCHRIJVERSBEZOEK LEESKONING PROGRAMMA OP ZONDAG 9 DECEMBER 2018

Op zondag middag (9 december 2018, 13:30-16:30) vindt opnieuw een schrijversbezoek plaats; een workshop en een voorleeswedstrijdje ( met acterende presentaties  van de kinderen) voor de LEESKONING – kinderen. Dit keer hebben wij mevrouw  Mylo Freeman uitgenodigd. Mylo Freeman is een bekende Nederlandse illustratrice en schrijfster van prentenboeken / kinderboeken.  Met `Potje`, haar eerste kinderboek,  won zij ook meteen de    Kiekeboekprijs. Deze prijs wordt uitgereikt door de Bibliotheken van het Noorden. Het boek is inmiddels toe aan de 12e druk. Haar bekendste en succesvolste boeken gaan over Prinses Arabella. Deze serie heeft inmiddels tevens geleid tot een pop, een app en een muzikaal theaterstuk.

Aanvang: 13:30  uur, 9 december 2018, Locatie: Anna Herszaal, Jeugdafdeling op de 2de verdieping, De Centrale Bibliotheek, Hoogstraat 110, Rotterdam.

U bent van harte welkom.

https://www.dehavenloods.nl/nieuws/algemeen/579232/uniek-voorleesproject-voor-kinderen 

Dit vind je misschien ook leuk...