DANKZIJ DE VERSOEPELINGEN MAG LEESKONING GELUKKIG VOORZICHTIG OPNIEUW STARTEN!

Vanwege de corona-epidemie moesten we lange tijd pauzeren.Op zondag 13 juni start het literair-educatief programma‘Leeskoning’ opnieuw. 

Gedurende het programma worden vele boeken gelezen, voorgelezen, besproken, wedstrijdjes en workshops georganiseerd en kinderboekenschrijvers worden uitgenodigd.De leesbevordering maakt ook onderdeel uit van ons programma. 

Dit programma vindt normaal gesproken plaats in de Centrale Bibliotheek Rotterdam. Maar vanwege de nog altijddurende coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt om het programma TIJDELIJK op een andere locatie in Rotterdam-Centrum voortte zetten.  De Leeskoning zal voorlopig, behalve een korte zomervakantie tussen eind juli en medio augustus, op deze nieuwe locatie doorgaan. Het programma zal weer op de zondagmiddagen plaatsvinden.

Alle (achterstands)kinderen van 7 tot en met 12 jaar zijn welkom. Vanwege de epidemie hebben de kinderen afgelopen jaar helaas extra achterstand opgelopen. De epidemie heeft daarnaast zeker ook de sociale, culturele en psychologische ontwikkeling van de kinderen enigszins beschadigd. De Leeskoning houdt rekening met deze ongewenste ontwikkeling en wil de kinderen verder helpen. Kinderen vinden de Leeskoning ook erg leuk. Naast de kinderen die al ingeschreven staan nodigen we hierbij ook nieuwe kinderen uit om eraan deel te nemen.

Dit vind je misschien ook leuk...