Warning: copy(/var/www/vhosts/sahne.nl/httpdocs/wp-content/wflogs//GeoLite2-Country.mmdb): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/sahne.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wordfence/lib/wordfenceClass.php on line 2169
ZATERDAG 2 JULI 2022 DEN HAAG EN ZONDAG 3 JULI 2022 ROTTERDAM  – Kunststichting Sahne

ZATERDAG 2 JULI 2022 DEN HAAG EN ZONDAG 3 JULI 2022 ROTTERDAM 

SCHRIJVERSBEZOEK BIJ `LEESKONING` : PETER SMIT

KAN JIJ IN DEZE BOEKENKIST ADEMEN?

Afgelopen zaterdag in Den Haag en zondag in Rotterdam hebben wij geluisterd naar een van de spannendste verhalen uit de Nederlandse geschiedenis. Hoe kon Hugo de Groot het volhouden in de boekenkist? Dat was een van de vragen aan meneer Peter Smit. 

 Het eerste half uur mochten ook de ouders de bijeenkomst bijwonen. De kinderen zaten doodstil op hun stoel. Nadat de ouders weg waren werd de schrijver gebombardeerd met allerlei vragen over Hugo de Groot en over hem zelf. Waarom las Hugo de Groot veel boeken? Waarom heeft uw boek geen paginanummering? Bent u van plan om een boek te schrijven over Maria van Reigersberch, echtgenote van Hugo de Groot? Wat heeft Peter Smit gedaan om er jonger uit te zien? 

De meeste kinderen schatten hem 20 jaar jonger. De kinderen keken verbaasd en met open mond naar Peter Smit toen ze zijn echte leeftijd hoorden. We hebben een zeer leuke en leerzame middag gehad.

Dank je wel Peter Smit!

Dit vind je misschien ook leuk...